У системі Prozorro.Продажі з’явився перший лот з права оренди нерухомості

08/08/2017

З сьогоднішнього дня у системі будуть з’являтись аукціони з прав оренди нерухомості. Першим замовником даного виду тендеру стала ПАТ “Укрпошта”.

У даному лоті пропонується довгострокове право оренди або лізингу ресторану з літньою терасою у конференц-холі “Зелена Буча”. Об`єкт знаходиться на закритій території, поряд із сосновим лісом. Для комфорту гостей закладу працює цілодобова охорона, є паркінг та усі комунікації. Ресторан розрахований на 90 посадочних місць. Він пригощає стравами європейської та української кухні, а також є мангал-меню.

Період уточнень та кінцевий строк подання цінових пропозицій: до 21.08.2017р. Дата проведення аукціону: 22.08.2017р. о 12:19.

Початкова ціна продажу лоту: 31 000,00 грн з ПДВ.

Беріть участь у тендері та ставайте переможцем!

Дізнатись більше про аукціон:https://www.dto.com.ua/tenders/53367

 

Додаткова інформація: “Зелена Буча” входить до складу однойменного конференц - холу. Тут добре продумані бізнес-зона та територія відпочинку. Для роботи стануть у пригоді конференц-зал, конференц-рум та бізнес - центр. Для корпоративного та активного відпочинку-тренажерний зал, сауна, тенісний корт,  площадки для міні-гольфу, волейболу та баскетболу. Є готель з номерами класу люкс; двомісні та одномісні номери.

 

Джерело: Державніторги.Онлайн