Фонд гарантування оприлюднив список нерухомості, що здається в оренду

25/10/2017

Фондом гарантування вкладів фізичних осіб оприлюднено перелік нерухомості, що може бути надано в оренду (житлові та нежитлові приміщення, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків).

Перелік об’єктів розміщений на офіційному сайті Фонду в   розділі «Оренда приміщень» в якому зазначено тип приміщення (квартира, паркомісце, торгівельні площі, майновий комплекс, складське приміщення і т.д.), орендодавець (власник), адреса, площа об’єкту, тощо.

У разі зацікавленості в оренді будь-якого з вказаних об’єктів, потенційному орендарю потрібно звернутися з пропозицією до Банку у власності якого перебуває даний об’єкт, або надіслати заявку на електронну пошту: cn-rent@fg.gov.ua. Надіслана потенційним орендарем заявка в подальшому буде направлена на уповноважену особу Фонду на ліквідацію чи тимчасову адміністрацію Банку.

В заявці необхідно зазначити:

-         адресу приміщення та його площу;

-         подати власну цінову пропозиції та строк оренди;

-         контактні дані потенційного орендаря (назву компанії чи ім’я та прізвище), номер мобільного телефону.

Після отримання заявки, відповідальні представники банків у найкоротший термін зв’яжуться для обговорення порядку та умов передачі приміщень в оренду.

Перелік об’єктів нерухомості, що може бути надана в оренду налічує більше 600 об’єктів у різних областях України. Прикладом можуть бути наступні приміщення в м. Києві:

- торгівельні площі в ТЦ «Олімпійський» (приміщення 164 і 164а загальною площею 675 кв.м.);

- офісні приміщення на вул. Прорізній, 8 (загальною площею 229 кв. м.).

Джерело: ФГВФО