Різдвяні зірки та монети на щастя - фонд гарантування напередодні свят виставляє на продаж монети на загальну суму 25 млн грн

26/12/2017

Напередодні новорічних та Різдвяних свят Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на безпосередній продаж подарункові та колекційні монети, що перебувають на балансі неплатоспроможних банків. Золоті та срібні монети новорічно-різдвяної тематики можуть стати новорічним подарунком для кожного.

Загалом на безпосередній продаж виставлено майже 30 тисяч монет п’яти банків. Вартість потенційних подарунків – від 12 грн до понад 22 тис. грн за одиницю. Загальна початкова вартість усіх виставлених на продаж монет перевищує 25 млн грн.  

Серед виставлених на продаж ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» монет – золота монета «Різдвяна зірка» у блістері серії «Новий рік та Різдво». Ціна продажу – 15 330 грн, країна-виробник Польща. Перелік усіх виставлених банком на продаж монет та умови їх придбання – за посиланням.

Одразу кілька монет новорічно-різдвяної тематики продає ПАТ КРЕДИТПРОМБАНК»:

Срiбна монета «Різдвяна зірка» номіналом 1 долар (вага монети 28,28 г, проба 925) виставлена на продаж за 650 грн.

За 750 грн продається срібна монета «Різдвяна зірка з кристалом Сваровскі», номіналом – 2 долари (проба 925). Країна-виробник – Польща.

Монета «Різдвяна ялинка», номіналом 20 доларів (срібло, проба 925, виробник - Республіка Кірибаті) виставлені на продаж за 1 125 грн. Монета оздоблена цирконієм та позолоченими елементами. Повний перелік виставлених на продаж монет ПАТ «КРЕДИТПРОМБАНК» та умови їх придбання – за посиланням

У АТ «Банк «Фінанси та кредит» можна придбати:

- срібні монети «З Новим роком» (Німеччина, номінал 5 доларів, вага 20,00 г, проба 925) – за 1 252,80 млн грн;

- монети «Різдвяний подарунок» (Німеччина, номінал 5 доларів, вага 25,00 г, проба 925) – 820,80 грн;

- монети «Різдво» (кольорові) (Німеччина, номінал - 2 долари, вага 25,00 г, проба Ag 925) – 1 168,80 грн.

Крім того, на продаж виставлено срібну пам’ятну монету «Чотирилиста конюшина» серії «Монети на щастя». Реверс – прикрашений зображенням конюшини та містить капсулу зі срібним листочком конюшини. Вартість монети – 708 грн. Повний перелік виставлених на продаж монет АТ «Банк «Фінанси та кредит» та умови їх придбання – за посиланням

Також на безпосередній продаж виставлено золоті та срібні монети, що перебувають на балансі ПАТ «БАНК ФОРУМ». Повний перелік майна доступний у вкладенні «Оголошення про продаж пам`ятних та іноземних монет за посиланням.

Джерело: ФГВФО