?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 18.09.2020

м'ясо яловичини І категорії заморожене у півтушах

Lot number of the Customer 106  
TenderID UA-PS-2020-09-18-000033-2  
?:api id internal 60403c8a45984a95acb37395945ba3a9  
The initial sale price of the lot is
2`514`827.70 uah (WAT included)
  
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite

Bank

Official name Державне агентство резерву України  
USREOU code/ ITN 37472392  
Legal address 01601, Україна, Київ, м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 28  
Auction is announced
18.09.20
till 27.09.20
till 27.09.20
27.09.20

Information about the lot

Проведення аукціону відбувається відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2019 року № 985 «Про реалізацію експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву», Регламенту електронної торгової системи Prozorro/Продажі ЦБД2.

Lots are exhibited repeated (for the second time)  
Amount of the minimal step of auction 25`148.28 uah
Guarantee fee 125`741.39 uah

Procurement specifications

1)
М'ясо яловичини І категорії заморожене у півтушах (ДСТУ 6030:2008)
: 15110000-2 - М’ясо
Location of the property : 61140, Україна, Харківська, смт. Золочів, Б.Хмельницького
41.921 тони

Tender documents

Договір_м'ясо_лот 106
Published: 18.09.2020 13:56
Last update date:18.09.2020 13:56
ID:e843990f67094cbcb3b4b4e73f457ce3
Мясо_лот 106
Published: 18.09.2020 13:56
Last update date:18.09.2020 13:56
ID:b5d050114f3f40ff867afeafa825342c
Інформація
З надання оглядових листів контактна особа: Білокур Андрій Анатолійович, тел. (044)234-13-97
Published: 18.09.2020 13:56
Last update date:18.09.2020 13:56
ID:64761783a3164bb19e676acf249fd31c

Dates and terms

Enquiry period end date 27.09.2020 20:00  
Proposals start date 18.09.2020 13:55  
Proposals end date 27.09.2020 20:00  
End date of editing period: 22.09.2020 20:00  
Date and time of the last changes: 18.09.2020 13:56