?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 18.09.2020

м'ясо яловичини І категорії заморожене у півтушах

Lot number of the Customer 104  
TenderID UA-PS-2020-09-18-000043-2  
?:api id internal fef18b3aecd945a796fbfbc084c6c915  
The initial sale price of the lot is
3`639`663.90 uah (WAT included)
  
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite

Bank

Official name Державне агентство резерву України  
USREOU code/ ITN 37472392  
Legal address 01601, Україна, Київ, м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 28  
Auction is announced
18.09.20
till 27.09.20
till 27.09.20
27.09.20

Information about the lot

Проведення аукціону відбувається відповідно до Порядку реалізації експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2019 року № 985 «Про реалізацію експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву», Регламенту електронної торгової системи Prozorro/Продажі ЦБД2.

Lots are exhibited repeated (for the second time)  
Amount of the minimal step of auction 36`396.64 uah
Guarantee fee 181`983.20 uah

Procurement specifications

1)
М'ясо яловичини І категорії заморожене у півтушах (ДСТУ 6030:2008)
: 15110000-2 - М’ясо
Location of the property : 61140, Україна, Харківська, смт. Золочів, Б.Хмельницького
60.671 тони

Tender documents

Мясо_лот 104
Published: 18.09.2020 14:34
Last update date:18.09.2020 14:34
ID:dda985d997734072b055fd7894ec2017
Договір_м'ясо_лот 104
Published: 18.09.2020 14:34
Last update date:18.09.2020 14:34
ID:00b8d976436c49a0a0a61b976ea1a5e1
Інформація
З надання оглядових листів контактна особа: Білокур Андрій Анатолійович, тел. (044)234-13-97
Published: 18.09.2020 14:34
Last update date:18.09.2020 14:34
ID:180dbe48bc6a4b48b27a034bccde588f

Dates and terms

Enquiry period end date 27.09.2020 20:00  
Proposals start date 18.09.2020 14:34  
Proposals end date 27.09.2020 20:00  
End date of editing period: 22.09.2020 20:00  
Date and time of the last changes: 18.09.2020 14:34