?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 18.12.2020
«М'ясо тушковане. Яловичина» вищого сорту, у металевих банках, масою нетто 1/525г (ДСТУ 4450:2005)
Lot number of the Customer | 115 | |
TenderID | UA-PS-2020-12-18-000014-3 | |
?:api id internal | 554ad5faeb434ea1acae88d88409f83c |
The initial sale price of the lot is
1`029`351.60 uah (WAT included)
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite
Bank
Official name | Державне агентство резерву України | |
USREOU code/ ITN | 37472392 | |
Legal address | 01601, Україна, Київ, м. Київ, вул. Пушкінська, буд. 28 |
Auction is announced
18.12.20
till 27.12.20
till 27.12.20
27.12.20
Information about the lot
Порядок проведення аукціону, особливості роботи електронної торгової системи, права та зобов’язання оператора, організатора та учасника у частині, що не суперечить Порядку реалізації експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 4 грудня 2019 року № 985 «Про реалізацію експериментального проекту з проведення електронних аукціонів з реалізації матеріальних цінностей державного матеріального резерву», визначаються Регламентом електронної торгової системи Prozorro/Продажі ЦБД2 щодо проведення електронних аукціонів з продажу/надання в оренду майна (активів)/передачі права.
Lots are exhibited | repeated (for the second time) | |
Amount of the minimal step of auction | 10`293.52 uah | |
Guarantee fee | 51`467.58 uah |
Procurement specifications
1) |
«М'ясо тушковане. Яловичина» вищого сорту, у металевих банках, масою нетто 1/525г (ДСТУ 4450:2005)
: 15130000-8 - М’ясопродукти
Location of the property : 63212, Україна, Харківська, с. Ватутіне, вул. Нова, 5
|
37267 штуки |
Tender documents
Dates and terms
Enquiry period end date | 27.12.2020 20:00 | |
Proposals start date | 18.12.2020 11:23 | |
Proposals end date | 27.12.2020 20:00 | |
End date of editing period: | 22.12.2020 20:00 | |
Date and time of the last changes: | 18.12.2020 11:23 |