?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 07.12.2020
«Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови» ТУ У 10.5-00419880-128:2015
Lot number of the Customer | 1 | |
TenderID | UA-PS-2020-12-07-000018-1 | |
?:api id internal | 54e60ef4516f456eaed4413c94621455 |
The initial sale price of the lot is
20`000.00 uah (not including WAT)
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite
Bank
Official name | ІНСТИТУТ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ | |
USREOU code/ ITN | 00419880 | |
Legal address | 02660, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Є.Сверстюка, буд. 4-А |
Auction is announced
07.12.20
till 14.12.20
till 14.12.20
14.12.20
Information about the lot
Amount of the minimal step of auction | 200.00 uah |
Guarantee fee | 1`000.00 uah |
Procurement specifications
1) |
ТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови».
Продукти кисломолочні низьколактозні призначені для харчування людей різних вікових груп, у тому числі дітей від 2-х років та старших, які страждають на лактазну недостатність та інтолерантних до лактози, а також для полегшення перебігу захворювань шлунково-кишкового тракту. Продукти кисломолочні низьколактозні не містять цукор, але мають солодкий смак та приємний молочний аромат. Розроблена технологія дає можливість отримувати продукт з масовою часткою лактози менше ніж 1%.
Технічні умови ТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови» поширюються на виробництво кисломолочних продуктів, які виробляються із нормалізованої молочної суміші молока та демінералізованої сироватки, отриманої методом нанофільтрації з рівнем демінералізації від 30% та вище, у якій лактоза частково гідролізована (розщеплена на глюкозу та галактозу) ферментом лактазою, з наступним сквашуванням закваскою, виготовленою на чистих культурах S. thermophilus. Технологія дозволяє заощадити до 50% молока незбираного за рахунок використання рідкої або відновленої демінералізованої сироватки. На відміну від закордонних аналогів має нижчу собівартість, підвищену біологічну цінність за рахунок вмісту сироваткових білків.
Технологія захищена Патентом на винахід №115612 від 27.11.2017 р. «Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного».
: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Location of the property : 02002, Україна, м. Київ, Київ, Є. Сверстюка 4а
|
1 одиниця |
Tender documents
Порядок ознайомлення з власністю
З розробкою можна ознайомитись:
Інститут продовольчих ресурсів НААН, відділ молочних продуктів та дитячого харчування, тел.: (044) 517-17-37, (044) 517-12-30, 097-511-15-68; e-mail: MinorovaAnt@gmail.com
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:e7a232fab1af43ecaefd6fa7be4fd451
|
|
Document type is not specified
Диплом.jpg
For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:ec7f5ad478764784b78fc3fc0dec5d36
|
|
Document type is not specified
Висновок МОЗ.jpg
For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:dc642b1742b44c499f7f27655790827b
|
|
Document type is not specified
Титул ТУ.jpg
For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:2c971ba910a4499ca18248169b397ac4
|
|
Document type is not specified
Патент Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного2.jpg
For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:fca317d40c75401780b98367d25c88b1
|
|
Document type is not specified
Патент Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного1.jpg
For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
|
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:0ae9404549a049e8aecbbe6c590e7d3d
|
Dates and terms
Enquiry period end date | 14.12.2020 20:00 | |
Proposals start date | 07.12.2020 12:37 | |
Proposals end date | 14.12.2020 20:00 | |
End date of editing period: | 09.12.2020 20:00 | |
Date and time of the last changes: | 07.12.2020 12:37 |