?:tender local_method open_dgfOtherAssets_2 from 07.12.2020

«Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови» ТУ У 10.5-00419880-128:2015

Lot number of the Customer 1  
TenderID UA-PS-2020-12-07-000018-1  
?:api id internal 54e60ef4516f456eaed4413c94621455  
The initial sale price of the lot is
20`000.00 uah (not including WAT)
  
You are not participaiting in discussions to this auction
You are not a participant of this auction yet
Add auction to Favorite

Bank

Official name ІНСТИТУТ ПРОДОВОЛЬЧИХ РЕСУРСІВ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ  
USREOU code/ ITN 00419880  
Legal address 02660, Україна, м. Київ, м. Київ, вул. Є.Сверстюка, буд. 4-А  
Auction is announced
07.12.20
till 14.12.20
till 14.12.20
14.12.20

Information about the lot

Amount of the minimal step of auction 200.00 uah
Guarantee fee 1`000.00 uah

Procurement specifications

1)
ТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови». Продукти кисломолочні низьколактозні призначені для харчування людей різних вікових груп, у тому числі дітей від 2-х років та старших, які страждають на лактазну недостатність та інтолерантних до лактози, а також для полегшення перебігу захворювань шлунково-кишкового тракту. Продукти кисломолочні низьколактозні не містять цукор, але мають солодкий смак та приємний молочний аромат. Розроблена технологія дає можливість отримувати продукт з масовою часткою лактози менше ніж 1%. Технічні умови ТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти кисломолочні низьколактозні. Технічні умови» поширюються на виробництво кисломолочних продуктів, які виробляються із нормалізованої молочної суміші молока та демінералізованої сироватки, отриманої методом нанофільтрації з рівнем демінералізації від 30% та вище, у якій лактоза частково гідролізована (розщеплена на глюкозу та галактозу) ферментом лактазою, з наступним сквашуванням закваскою, виготовленою на чистих культурах S. thermophilus. Технологія дозволяє заощадити до 50% молока незбираного за рахунок використання рідкої або відновленої демінералізованої сироватки. На відміну від закордонних аналогів має нижчу собівартість, підвищену біологічну цінність за рахунок вмісту сироваткових білків. Технологія захищена Патентом на винахід №115612 від 27.11.2017 р. «Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного».
: 15550000-8 - Молочні продукти різні
Location of the property : 02002, Україна, м. Київ, Київ, Є. Сверстюка 4а
1 одиниця

Tender documents

Порядок ознайомлення з власністю
З розробкою можна ознайомитись: Інститут продовольчих ресурсів НААН, відділ молочних продуктів та дитячого харчування, тел.: (044) 517-17-37, (044) 517-12-30, 097-511-15-68; e-mail: MinorovaAnt@gmail.com
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:e7a232fab1af43ecaefd6fa7be4fd451
Document type is not specified
Диплом.jpg For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:ec7f5ad478764784b78fc3fc0dec5d36
Document type is not specified
Висновок МОЗ.jpg For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:dc642b1742b44c499f7f27655790827b
Document type is not specified
Титул ТУ.jpg For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:2c971ba910a4499ca18248169b397ac4
Document type is not specified
Патент Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного2.jpg For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:fca317d40c75401780b98367d25c88b1
Document type is not specified
Патент Спосіб виробництва продукту кисломолочного низьколактозного1.jpg For the subject of procurementТУ У 10.5-00419880-128:2015 «Продукти ки
Published: 07.12.2020 12:37
Last update date:07.12.2020 12:37
ID:0ae9404549a049e8aecbbe6c590e7d3d

Dates and terms

Enquiry period end date 14.12.2020 20:00  
Proposals start date 07.12.2020 12:37  
Proposals end date 14.12.2020 20:00  
End date of editing period: 09.12.2020 20:00  
Date and time of the last changes: 07.12.2020 12:37