Оголошення аукціону з продажу об'єктів малої приватизації, за методом покрокового зниження стартової від 05.10.2018
Незавершене будівництво цеху харчових концентратів
| Ідентифікатор аукціону | UA-PS-2018-10-05-000045-3 | |
| Внутрішній ID: | 0e8d3100c8a346cd952365fa96650096 |
Ви ще не берете участь в обговоренні цього аукціону
Ви ще не берете участь в цьому аукціоні
Додати аукціон у вибране
Банк
| Найменування організатора | РВ ФДМУ по Житомирській області | |
| Код в ЄДРПОУ / ІПН | 13578893 | |
| Юридична адреса | 10008, Україна, Житомирська обл., Житомир, ВУЛИЦЯ СВЯТОСЛАВА РІХТЕРА, будинок 20 |
Аукціон оголошено
05.10.18
Період уточнень
до 03.11.18
Подання пропозицій
до 05.11.18
Аукціон
05.11.18
Кваліфікація переможця
з 05.11.18
Підписання договору
з 09.11.18
Торги завершено
29.11.18
Інформація про лот
Незавершене будівництво цеху харчових концентратів за адресою: Житомирська обл., Андрушівський р-н, смт Червоне, вул. Перемоги, 14 Б
| Лоти виставляються | повторно (втретє) | |
| Гарантійний внесок | 38`059.28 грн. |
Склад лоту
| 1) |
Об’єкт незавершеного будівництва розташований на території ДП «Червоненський завод продтоварів». Будівництво об’єкта було розпочате у 1991 році. Поруч проходить дорога з твердим покриттям. Інженерні комунікації не підведені. Площа основи - 1239,20 кв.м. Рівень будівельної готовності 28%. Балансова вартість 761185,48 грн.
Код CAV-PS: 04211000-0 - Промислова заводська, фабрична будівля та їх частини
Код ДК 018:2000: 242 - Інші інженерні споруди, не класифіковані раніше
Адреса місцезнаходження предмету продажу: 13434, Україна, Житомирська обл., смт. Червоне, Перемоги, 14Б
|
1239 м.кв. |
Документація до лоту
![]() |
Перелік попередньо авторизованих електронних майданчиків ЕТС
Перелік та реквізити авторизованих електронних майданчиків
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: 96fa23c97b804f57b75f4b6b45c07613
|
![]() |
Технічні специфікації
Інформаційне повідомлення Червоне.pdf
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: ab3b41c8cd8c42a7a55765d63e61714b
|
![]() |
Технічні специфікації
Техпаспорт ОНБ цех харчових концентратів.pdf
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: 2c9c71d04ff34aa08caa46f061d96527
|
![]() |
Ілюстрації
media-share-0-02-05-941bf05844e4d1200091c903afe3a04ef14f68c7334ee40f247a4d96c805afac-549f4e96-ed45-4996-af08-850a37698b0a.jpg
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: 7043065d8aad4c0db9ec89937cf969fb
|
![]() |
Умови ознайомлення з майном
Час і місце проведення огляду об'єкта
Ознайомитись з об’єктом можна за місцем його розташування, за інформацією звертатися до організатора аукціону
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: a1f8141ed68e42b6809ec0461cd75846
|
![]() |
Ілюстрації
media-share-0-02-05-845c931dec5029cb8a4af95a170b37ec3cd995a8da8369141f86455c3782069d-7ef10d68-baee-45b9-befe-b212f75d4c5b.jpg
|
Опубліковано: 05.10.2018 19:54
Дата останнього оновлення: 05.10.2018 19:54
ID: 280b80ead38747c6989f94d1c69aa811
|
![]() |
Нетипізований документ
audit_0e8d3100c8a346cd952365fa96650096.yaml
|
Опубліковано: 05.11.2018 16:50
Дата останнього оновлення: 05.11.2018 16:50
ID: f6be351814784611ae19c7a49c558d25
|
![]() |
Нетипізований документ
audit_0e8d3100c8a346cd952365fa96650096.yaml
|
Опубліковано: 05.11.2018 16:50
Дата останнього оновлення: 05.11.2018 16:50
ID: f6be351814784611ae19c7a49c558d25
|
Дати та терміни
| Дата завершення періоду уточнень | 03.11.2018 20:00 | |
| Дата початку прийому пропозицій | 05.10.2018 19:54 | |
| Кінцевий строк подання пропозицій | 05.11.2018 16:34 | |
| Дата проведення аукціону | 05.11.2018 09:49 - 05.11.2018 16:50 | |
| Кількість кроків етапу зниження стартової вартості | 99 |
Банківські реквізити
| Отримувач | ||
| Банк | ГУДКСУ у Житомирській обл., м. Житомир | |
| Код ЄДРПОУ | 13578893 | |
| МФО | 811039 | |
| Номер рахунку | 37183502900001 |
Кваліфікація учасників
№
Учасник
Цінова пропозиція
Статус
Документи пропозиції
Дата та час публікації: 09.11.2018 16:40
