Кредити із 45 тисячами декалітрів спирту у заставі - виставлено на продаж

19/07/2017

1 серпня у системі ProZorro.Продажі відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами, у забезпечення за якими передано понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового. Активи перебувають на балансі Банку «Демарк» та виставляються на повторні торги. Початкова ціна реалізації – 528 779,79 грн.

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за двома кредитами. Компанії-позичальники перебувають у стані припинення у зв’язку із реорганізацією. Сфера діяльності позичальників  – «дистиляція, ректифікація та змішування спиртних напоїв». Зареєстровані підприємства у Чернігівській області – м. Ічня та с. Чемер Козелецького району.

На початок червня цього року загальна заборгованість за кредитами склала 7,34 млн грн. У забезпечення за договорами передано товари в обороті – понад 45 тисяч декалітрів спирту, у тому числі етилового 25,8 тис декалітрів. 

Ознайомитися із повною інформацією про актив – матеріалами кредитних справ та деталями претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Публічні паспорти активів та торгів – за посиланням.

Аукціон відбудеться 1 серпня у системі ProZorro.Продажі. Заявки на участь  у торгах приймаються до 31 липня. Початкова ціна реалізації лоту – 528 779,79 грн. У публічному паспорті торгів визначено дату та умови проведення наступних аукціонів у разі, якщо попередні торги будуть визнані такими, що не відбулися.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду.

Джерело: ФГВФО